Geannuleerd. Leesclub vijfde en zesde leerjaar

Samen met leeftijdgenootjes en begeleider Françoise Praet kom je vier keer samen per leesjaar/schooljaar. De bibliotheek zorgt er voor dat je een maand op voorhand je boekje mee krijgt om te lezen. Instappen kan doorlopend.

Wanneer
woensdag 22 april 2020

Geannuleerd. Bibbengels: voorlees- en knutselmoment

Kom luisteren naar een verhaaltje in de bibliotheek. Nadien knutselen we iets leuks. Alle kinderen en (groot)ouders welkom! Thema: groenten en fruit fantasie.

Wanneer
zaterdag 25 april 2020

Geannuleerd. Leesclub volwassenen

Onder begeleiding van Jooris Van Hulle komt de leesclub vijf keer bijeen per leesjaar. Het leesjaar start in september en loopt tot aan de zomervakantie. Er wordt telkens een boek besproken. Deze bijeenkomst bespreken we het boek 'Het vijfde kind' van Doris Lessing. De bibliotheek zorgt ervoor dat je dit boek een maand op voorhand kan uitlenen. Deelnameprijs: 20 EUR per leesjaar. Inschrijven: ...

Wanneer
maandag 8 juni 2020

Zomerboekenverkoop in Bredense bib

De hele zomervakantie lang houdt de Bredense bib een boekenverkoop. Je vindt er reisgidsen, verhalende boeken, poëzie, jeugdboeken, maar ook cd's of films. Een deel van het aanbod komt uit de bibcollectie, een ander deel werd geschonken door inwoners. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel.

Wanneer
Van 2 juli 2020 tot 1 september 2020