Boekentamtam leeswedstrijd

Ben je tussen 9 en 12 jaar en lees je graag? Doe dan mee met onze boekentamtam! Verzamel per gelezen boek een sticker. Lees 3 boeken en kies een leuk cadeautje. Deel ons je mening over je favoriete boek en maak kans op de hoofdprijs, een boekenbon van 25 euro! Haal je formulier voor de boekentamtam nu op in de bib.

Wanneer
Van 1 maart 2021 tot 30 september 2021

Leesclub kleutertjes

Houdt je kindje van leuke verhalen? Samen met andere kleuters en een begeleider bespreken we een tweetal boekjes en gaan er creatief mee aan de slag. De leesclub gaat door op zaterdagvoormiddag, een keer per maand, van november tot maart. Inschrijven kan doorlopend aan de balie van de bib of per mail.

Wanneer
zaterdag 24 april 2021

Leeskriebels: oefenlezen in de bib van Bredene

Heb je een eerste leeservaring en wil je hier wat op oefenen? Dan zien we je graag op onze Leeskriebels! Leeskriebels is een nieuw project waarbij eerste lezertjes, onder begeleiding van vrijwilligers, luidop lezen. Nadien leven ze zich uit in taalspelletjes of in een workshop die gebaseerd is op letters en/of woordjes. Leeskriebels is enkel voor kinderen van het eerste of tweede leerjaar. ...

Wanneer
zaterdag 24 april 2021