Leesclub derde en vierde leerjaar

Samen met leeftijdgenootjes en begeleider Romy Singh kom je vijf keer samen per leesjaar/schooljaar. De bibliotheek zorgt er voor dat je een maand op voorhand je boekje mee krijgt om te lezen. Instappen kan doorlopend.

Wanneer
zaterdag 7 december 2019

Leesclub kleutertjes

Houdt je kindje van leuke verhalen? Samen met andere kleuters en begeleider Martine Van Hyfte, bespreken we een tweetal boekjes en gaan er creatief mee aan de slag. Inschrijven kan doorlopend.

Wanneer
woensdag 11 december 2019

Leesclub eerste en tweede leerjaar

Houd je kind van lezen, praten over boeken en van andere kinderen te leren kennen? Samen met leeftijdgenootjes en begeleider Anke Cloet komen de kinderen vijf keer samen per leesjaar/schooljaar. De bibliotheek zorgt er voor dat je een maand op voorhand de twee boekjes mee krijgt om te lezen.

Wanneer
vrijdag 13 december 2019

Zomerboekenverkoop in Bredense bib

De hele zomervakantie lang houdt de Bredense bib een boekenverkoop. Je vindt er reisgidsen, verhalende boeken, poëzie, jeugdboeken, maar ook cd's of films. Een deel van het aanbod komt uit de bibcollectie, een ander deel werd geschonken door inwoners. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel.

Wanneer
Van 2 juli 2020 tot 1 september 2020