Voorleesfilmpjes Sinterklaas

Burgemeester Steve Vandenberghe en Schepen Eddy Gryson hebben een sintverhaaltje voorgelezen. Neem een dekentje, zet wat thee en geniet samen van het verhaaltje!

cover van Boer Boris, een paard voor Sinterklaas- Ted van Lieshout

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen kunnen de jaarlijkse voorleesmomenten voor de Bredense kleuters in de bibliotheek niet doorgaan. Maar… we hebben een leuk alternatief!

Hier het verhaaltje "Pietje Pedro en het geheim van de Sint" (geschreven door Coby Hol), voorgelezen door Burgemeester Steve Vandenberge:

Hier het verhaaltje "Een paard voor Sinterklaas" uit de reeks van Boer Boris (geschreven door Ted van Lieshout en Philip Hopman), voorgelezen door Schepen Eddy Gryson:

Kamishibai is een eeuwenoude Japanse traditie van het verteltheater. De combinatie van voorlezen en theater dompelt de kinderen volledig onder in een verhaal.

Wist je dat onze bib hiervan trouwens een mooi aanbod heeft dat je, eventueel samen met het houten theatertje, kan ontlenen?