Upgrade bibliotheeksysteem van 23/03 t.e.m. 28/03

Van maandag 23 t.e.m. zaterdag 28 maart schakelen we over naar een nieuwe manier van dienstverlening.

Tijdens de upgrade wordt het huidige provinciaal bibliotheeksysteem vervangen door het nieuw Vlaams systeem. Door te kiezen voor één geïntegreerd systeem dat in héél Vlaanderen wordt gebruikt, kunnen bibliotheken efficiënter en vlotter gaan werken. De bibmedewerkers worden ondertussen opgeleid in het nieuwe programma.

Welke dienstverlening is er?

• Verlengen kan niet tijdens deze week.
  • Je kan deze week geen gebruik maken van 'Mijn bibliotheek'.
  • De uitleenperiodes werden al aangepast door de Corona-crisis, zodat iedereen zijn materialen kan bijhouden tot na de heropening. Terugbrengen van uitgeleende materialen tijdens de sluitingsperiode hoeft dus niet.

Nieuw reglement

Na de upgrade gaat de bib van start met een nieuw reglement. Je kan deze alvast hier inkijken: /nieuws/nieuw-reglement

En wat met de sluiting door de Corona-crisis?

Heb je een vraag?

• Stuur een mail naar balie.bibliotheek@bredene.be of bel naar de bib op 059/33 91 90.
  • Voor informatie over de gemeentelijke maatregelingen tegen corona, kan je terecht op het nummer 0490/64 93 78 (noodplancoördinator Philippe Peeters).