Op zoek in het krantenarchief

In onze bibliotheek heb je toegang tot het digitale krantenarchief Gopress. Je kan dit doorzoeken via het zoekvak op deze website. Buiten de bib moet je je aanmelden met je Mijn bibliotheek-paswoord om de artikels volledig te lezen.

Affiche van Gopress

Ben je in de bibliotheek?

Dan kan je de kranten en enkele tijdschriften digitaal doorbladeren op bibliotheek.gopress.be. Je vindt er De Morgen, De Standaard, De Tijd, De Zondag, Deze week, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Laatste Nieuws, De Gentenaar, De Krant van West-Vlaanderen, Metro, Le Soir, Humo, Knack en Trends.

Ben je buiten de bibliotheek?

Dan kan je artikels zoeken in de Gopress-databank. Dit kan via het zoekvak op deze website. Je hebt een 'mijn bibliotheek' profiel nodig om de artikels volledig te kunnen lezen. Bekijk hier hoe je een profiel kan aanmaken