Leen van thuis uit e-boeken bij de bib

Vanaf nu kan je via de bib gratis e-boeken lezen op een eigen toestel naar keuze. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het cloudLibrary-platform om het aanbod te ontdekken en meteen je eerste e-boeken te lenen.

E-boeken 3

Op het e-boekenplatform cloudLibrary doorzoek je eenvoudig het volledige aanbod. Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. In de collectie vind je Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie en een aantal Engelstalige werken.

Zo werkt het:

1) Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib.

OF

Ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link

2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.

3) Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Heb je vragen over deze dienst?

Duik in de handleidingen:

Veel leesplezier!

Vragen of problemen? Neem dan contact op met de bib, we helpen je graag verder.