Jeugdboekenmaand 2021

In maart is het jeugdboekenmaand en in 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. 'Lezen is een feest!': onder die noemer vieren we een maand lang!

Jeugdboekenmaand 2021

Lezen is een feest!

Lezen geeft vuurwerk in je hoofd. Het is goed voor je, je wordt er slimmer van en een beter mens, en het is ideaal om de wereld te zien zonder maar één stap te moeten zetten. Iedereen is welkom op het feest dat lezen heet! Bekijk hieronder onze leestips en ontdek je nieuwste liefste boek in de bib.

Leeswandeling in Bredene

Kom genieten van de voorleeswandeling in park 't Paelsteenveld. Scan de QR codes op de borden en beluister het verhaal “De nieuwe Bredenaar” (geschreven door de winnaar van de wedstrijd creatief schrijven) Startpunt : wandelweg links van het Staf Versluyscentrum. Deze wandeling is gratis. Van 1 tot 31 maart.

Boekentamtam

Lees 3 boeken, deel ons je mening en maak kans op een boekenbon! Meedoen kan vanaf 1 maart tot 30 september 2021. Meer info hier.

Lentewandeling kleuters

De bibbengels zijn welkom op zaterdag 27 maart voor een leuke lentewandeling in het Vicognepark naast de bib met aansluitend een creatieve workshop. Meer info en inschrijven hier.

Wedstrijd: Wat is jouw feestboek?

Maak een feestelijke foto of een party-filmpje van jezelf met jouw favoriete boek! Wie weet win je wel een boekenpakket of een bezoek van één van de leden van het feestcomité aan je klas of bib! Stuur je foto of filmpje hier in (tot en met 31 maart).