Corona maatregelen bibliotheek

Om de gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is de bibliotheek van Bredene gedeeltelijk open als afhaalbib. We volgen de situatie op de voet en houden je via http://www.bredene.be/ op de hoogte.

Wat betekent dit voor jou?

• Wij passen de uitleentermijn aan. Je kan al je materialen bij je houden tot we terug open gaan.
  • Er komt geen telaatgeld bij voor deze corona periode.
  • Materialen mag je in de inleverbox plaatsen. De inname zullen we pas drie dagen later registreren.

Afhaaldienst

De bib is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 9 tot 12 uur voor het ophalen van boekenpakketjes. Kan je je op dat moment niet vrijmaken? We regelen een afspraak op maat.

Vraag hier een boekenpakket aan.

Gedeeltelijke heropening

Vanaf woensdag 3 juni is de bib open op woensdag en zaterdag voor bezoek. Je kan op woensdag tussen 10u en 12u, 14u en 19u terecht in de bib. Op zaterdag kan je tussen 9u en 12u terecht in de bib.

Lees hier meer over de heropening.

Wist je?

Met ‘mijn bibliotheek’ kan je van thuis uit gratis:

• In het krantenarchief persartikels nalezen. Bekijk hier hoe dat moet
  • Op je tablet of smartphone ‘Fundels’ lenen. Deze digitale prentenboeken omvatten een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten. Bekijk hier hoe je Fundels kan lenen.

Heb je nog geen ‘mijn bibliotheek’ account? Lees hier hoe je eenvoudig een profiel aanmaakt.

Andere vragen?

• Stuur een mail naar balie.bibliotheek@bredene.be of bel naar de bib op 059/33 91 90.
  • Voor informatie over de gemeentelijke maatregelingen tegen corona, kan je terecht op het nummer 0490/64 93 78 (noodplancoördinator Philippe Peeters).