DVD
Anglais

I love you Phillip Morris

John Requa (directeur), Nick Urata (compositeur), Jim Carrey (acteur)
Als de Texaan Steven Russel, een op het eerste gezicht keurig getrouwde politieagent, een ongeluk krijgt, besluit hij als homoseksueel verder te gaan en een 'vette gay lifestyle' aan te nemen. Om dit te bekostigen stort hij zich op fraude en oplichting en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet hij zijn grote liefde
Titre
I love you Phillip Morris
Directeur
John Requa
Compositeur
Nick Urata
Acteur
Jim Carrey Ewan McGregor
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2010
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2009
Durée
ca. 102 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5051888057117

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2009 van Glenn Ficarra en John Requa, met Jim Carrey en Ewan McGregor. Als de Texaan Steven Russel, een op het eerste gezicht keurig getrouwde politieagent, een ongeluk krijgt, besluit hij als homoseksueel verder te gaan en een 'vette gay lifestyle' aan te nemen. Om dit te bekostigen stort hij zich op fraude en oplichting en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet hij zijn grote liefde. De pers is wisselend in zijn oordeel. Bor Beekman (Volkskrant 22-4-'10) geeft slechts 2 (van 5) sterren: 'Onorthodoxe komedie overtuigt maar nauwelijks.' Dana Linssen (21-4-'10) geeft 3 (van 5) balletjes en vindt het 'een geestige, zij het wat onevenwichtige film.' Mario Wisse (Metro 22-4-'10) geeft 4 (van 5) balletjes: 'een heerlijk doordenderende, handig cliché's omzeilende prachtfilm.'

À propos de John Requa

CC BY-SA 2.0 - Image by Eva Rinaldi

John Requa est un réalisateur, scénariste et producteur américain. Il collabore fréquemment avec Glenn Ficarra.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 2009 : I Love You Phillip Morris avec Glenn Ficarra
  • 2011 : Crazy, Stupid, Love. avec Glenn Ficarra
  • 2013 : Back in the Game (série TV) - épisode pilote avec Glenn Ficarra
  • 2015 : Diversion (Focus) avec Glenn Ficarra
  • 2016 : Whiskey Tango Foxtrot avec Glenn Ficarra
  • 2016-2018 : This Is Us (série TV) - 7 épisodes avec Glenn Ficarra

Scénariste

Suggestions