Game Meertalig

Team sonic racing

Team sonic racing

  • Vanaf 6-8 jaar
In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum.
Extra onderwerp
PS4
Titel
Team sonic racing
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
SEGA, © 2019
1 blu-ray + 1 handleiding
Systeemvereisten
1-4 players ; network players 2-12 Playstation®Plus subscription required ; 13.4GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720p-1080i-1080p; PS4 remote play supported
Aantekening
Game in het Engels en Frans
EAN
5055277033447

Besprekingen

De game is een feest der herkenning voor Sonic-fans. Bekende karakters, van Sonic tot Dr. Eggman en Tails maken hun opwachting in deze racegame. De spelers kunnen kiezen uit deze verschillende karakters en verschillende voertuigen. Het spel kan door één speler gespeeld worden, maar wordt pas echt leuk in de multiplayer-modus (tot 12 spelers online). Deze Sonic-game richt zich meer op het spelen als team spelen tegen andere teams. Er zijn diverse teamacties die de speler kan gebruiken om teamgenoten te helpen of juist tegenstanders te blokkeren. De game heeft veel weg van de bekende Mario kart game en zal dan ook de liefhebbers van de laagdrempelige, hilarische racespelletjes aanspreken. De besturing is eenvoudig en het spelmenu intuïtief, waardoor het voor spelers vanaf ca. 9 jaar goed toegankelijk is.