Boek
Nederlands

Sinterwoezel en Pietje Pip

+1
Sinterwoezel en Pietje Pip
×
Sinterwoezel en Pietje Pip Sinterwoezel en Pietje Pip

Sinterwoezel en Pietje Pip

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Woezel en Pip mogen hun schoen zetten. Woezel heeft een lange verlanglijst. Pip wil het liefst een ritje op de rug van het paard van Sinterklaas maken. Prentenboekje met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Titel
Sinterwoezel en Pietje Pip
Auteur
Guusje Nederhorst
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Dromenjager B.V, 2020
24 p. : ill.
ISBN
9789079738946 (hardback)

Besprekingen

De bekende hondjes Woezel en Pip zetten hun schoen. Vooral Woezel is niet al te bescheiden met zijn verlanglijstje (‘wensenlijstje’ in dit boek). Hij wil maar liefst een raceauto en een waterkanon! Pips wens komt al eerder in vervulling dan gedacht: die nacht staat Amerigo voor hun hok voor een ritje op zijn rug, precies wat Pip zo graag wilde! Daar gaan ze: SinterWoezel en Pietje Pip. Ze mogen de pakjes rondbrengen en hebben ook nog een ontmoeting met Sinterklaas. Velen zullen het hondenduo herkennen op de bijna paginavullende, zacht omlijnde, duidelijke illustraties in vrolijke kleuren. Een miniboekje dat goed in de schoen past. Het lieve verhaaltje zal kleintjes vanaf zo’n 2,5 jaar aanspreken.

Over Guusje Nederhorst

CC BY-SA 3.0 nl - Foto van/door RTL 4

Barbara Augustine (Guusje) Woesthoff-Nederhorst (Amsterdam, 4 februari 1969 – Den Haag, 29 januari 2004) was een Nederlands actrice en zangeres.

Biografie

Nadat Nederhorst haar middelbare school (achtereenvolgens mavo, havo en atheneum) had doorlopen werd zij vooral bekend met haar rol als Roos Alberts-de Jager (1992 t/m 2001) in de soap Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega's Babette van Veen en Katja Schuurman in de meidengroep Linda, Roos & Jessica. Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood, gevolgd door de hits Alles of niets, Lange nacht, Goeie dingen, Druppels en 1999X. Er kwam ook een album uit en een videoband. Na drie jaar werd de groep opgeheven. Daarna heeft ze nog diverse kleinere rollen gespeeld, onder meer in de soap Onderweg naar morgen en de series All Stars en Bon bini beach.

In 1998 trouwde Nederhorst …Lees verder op Wikipedia