Vertelplaten
Nederlands

Het grote billen-boek

+1
Het grote billen-boek
×
Het grote billen-boek Het grote billen-boek

Het grote billen-boek

Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Het Grote Billen-boek bevat een schat aan billen: dikke, dunne, zachte, gestreepte, gevlekte ... en nog heel wat andere. Een grappig potjesboek voor kleuters.
Set met 13 vertelplaten met illustraties uit Het grote billen-boek van Guido van Genechten.
Plano gesneden en voorzien van afwasbaar matlaminaat voor zo vast te houden of te schuiven in kamishibai-theatertje; Formaat: 420x297 mm. V
Titel
Het grote billen-boek
Auteur
Guido Van Genechten
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Clavis, 2009
13 vertelplaten
Aantekening
Vertelplaten voor kamishibai
ISBN
9789044812039

Over Guido Van Genechten

Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator. Guido Van Genechten is wereldwijd bekend met zijn prentenboeken.

In 1995 verscheen In het donker het eerste in een inmiddels omvangrijke reeks prentenboeken voor peuters en kleuters. Het bekendste figuurtje door hem ontworpen is waarschijnlijk het konijntje met het slap oortje Rikki.

Guido Van Genechten studeerde typografie en werkte jarenlang in de grafische sector, waar hij vooral bezig was met lay-out en montage. Intussen volgde hij lessen tekenen, schilderen, grafiek en fotografie aan de kunstacademie van Mol.

Zijn prentenboeken verschenen in vele talen. In 2010 is zijn prentenboek Wiebelbillenboogie prentenboek van het jaar 2010 en staat centraal in de Nationale Voorleesdagen.

Bibliografie

Kijk je mee

  • Tamme beestjes (Clavis)
  • Wilde beestjes (Clavis)

Max