Game Meertalig

Assassin's creed : odyssey

Assassin's creed : odyssey

Schrijf je eigen epische heldenverhaal en word een legendarische Griekse held in Assassin’s Creed Odyssey, een inspirerend avontuur waar jij het lot afdwingt en je je eigen pad bepaalt. Beïnvloed de loop van de geschiedenis terwijl een rijke en continu veranderende wereld wordt gevormd aan de hand van jouw beslissingen.
Titel
Assassin's creed : odyssey
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Montreuil: Ubisoft Entertainment, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; 50GB minimum; Dualshock©4 vibration function; PS4 remote play supported; HD video output 720P-1080i-1080P; PS4 Pro Enhanced
Aantekening
Engelstalige game met Nederlandstalige ondertitels; jeu en français
EAN
3307216063902

Besprekingen

Het nieuwste deel in de populaire avonturen-actiegame neemt je mee naar het Oude Griekenland. Voor het eerst in de serie kun je kiezen uit twee helden voor het verhaal, Alexios of Kassandra. Je reist je naar het Oude Griekenland en vecht in epische veldslagen. Er komen tal van personages uit de Griekse mythologie voorbij. Als speler ga je op missie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. De keuzes die je tijdens het spel maakt, hebben invloed op het verloop van het verhaal waardoor de speler meerdere verhaallijnen kan meemaken. Het verhaal blijft één van de sterkste punten van de gehele serie. Afwisseling is ook een van de kenmerken: vechten, springen en puzzelen, het wisselt elkaar continu af. Door de combinatie van vechten, klimmen, puzzels, etc. is dit een game die geschikt is voor een breed publiek.