Bib aan Huis

Bib aan Huis

Wat?

Een vrijwilliger komt maandelijks (of per 2 maanden) langs met max. 10 boeken of andere materialen van de bib en brengt ze voor jou ook terug naar de bibliotheek. Er wordt telkens afgesproken wanneer de vrijwilliger een volgende keer langskomt.

Je kan specifieke titels van boeken, cd’s of films opgeven, of je laat de bibliotheekmedewerker zelf kiezen uit jouw favoriete genres. Een aanvulling van e-boeken is ook mogelijk.

Voor wie?

De Bib aan Huis dienst is gratis voor alle Bredense inwoners. Deze dienst is bedoeld voor langdurig zieken, senioren die moeilijk te been zijn, personen met een fysieke beperking, enz.

Ben je niet in staat om de verplaatsing naar de bibliotheek te maken? Dan is de Bib aan Huis dienst er voor jou. 

Praktische info

Een bibmedewerker komt een eerste keer langs voor een gesprek. Aan de hand van het gesprek wordt er afgesproken welk soort dienst er kan aangeboden worden. We polsen achter zelfredzaamheid, welke materialen je zou willen laten leveren, hoe vaak er zou geleverd worden en andere praktische afspraken.

Bib aan Huis aanvragen

Neem contact op met balie.bibliotheek@bredene.be, of bel naar 059/33 91 90. Laat zeker je contactgegevens na zoals je naam, telefoonnummer en e-mail adres.

Vrijwilliger worden?

Kom je graag onder de mensen en kan je je op geregelde tijdstippen vrijmaken? Heb je zin om om mee te helpen aan Bib aan Huis? We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen aan dit project. Laat ons zeker iets weten via https://bredene.bibliotheek.be/formulier/vrijwilligersformulier