Dringende mededeling

De bib is elke dag open voor bezoek. Om alles veilig te houden, vragen we je rekening te houden met een aantal maatregelen. Meer informatie lees je hier.

Direct aan de slag

Uit-agenda

Spel of quiz

Boekentamtam leeswedstrijd

Wanneer
Van 1 maart 2021 tot 30 september 2021
Prijs
Gratis

Ben je tussen 9 en 12 jaar en lees je graag? Doe dan mee met onze boekentamtam! Verzamel per gelezen boek een sticker. Lees 3 boeken en kies een leuk cadeautje. Deel ons je mening over je favoriete boek en maak kans op de hoofdprijs, een boekenbon van 25 euro! Haal je formulier voor de boekentamtam nu op in de bib.

Markt, braderie of kermis

Boekenverkoop in de bibliotheek van Bredene

Wanneer
Van 26 mei 2021 tot 31 augustus 2021
Prijs
€ 0,5

De Bredense bib houdt een boekenverkoop. Je vindt er reisgidsen, verhalende boeken, poëzie, jeugdboeken, maar ook cd's of films voor 0,50 euro per stuk. Een deel van het aanbod komt uit de bibcollectie, een ander deel werd geschonken door inwoners. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel. Meer info op https://bredene.bibliotheek.be/nieuws/boekenverkoop

Spel of quiz

Boekenjagers in Bredene

Wanneer
Van 1 juli 2021 tot 31 augustus 2021
Prijs
Gratis

Enkele keren per week zit er een boek verstopt ergens in Bredene. We posten een foto van de verstopplaats op de facebookpagina van bibbredene. De eerste die het boek vindt, mag dit houden of opnieuw verstoppen. Wil je zelf boeken verstoppen? Dan is de facebookpagina van de boekenjagers iets voor jou.

Onze laatste aanwinsten